2014

Nu är det inte många timmar kvar alltså.. Snart går vi från 2013 till 2014. Detta året har varit både bra och dåligt. Men, jag hoppas verkligen att 2014 blir ett superbra år, då jag ska försöka hålla mitt godis-och chipsförbud, alltså äta nyttigare. Ska också försöka att träna, behöver verkligen det, hah. Men gott nytt på er, ses nästa år.

inspo

in

Friday Post - The Colour Squad #5

 

Daaag

Vi åkte till Jönköping idag.. När vi kom fram fick vi fika och sen har vi mest bara pratat (fast jag har faktiskt suttit vid min dator och lärt mig lite + laddat ner saker till gimp). Ska strax äta.. det blir någon sorts paj och jag känner på mig att det inte kommer vara någon favorit precis. I kväll ska jag nog sätta på någon film och ba mysa och prata! Vad gör ni ikväll?
 

Morgon

GOOOOMORRROOON PÅ ER. Idag är det torsdag och jag mår inte så jättemycket bättre.. Mina halstaböetter är slut och te kan jag inte dricka hela tiden, så min hals gör verkligen ont. Vad jag klagar. Iallafall.. Idag ska jag kanske iväg till Jönköping, annars är jag hemma och försöker lära mig min nya dator, windows 8 är såååå krångligt. Jag hittar ingenting hah... 
 

.

Hade en jättemysig dag igår, fick jättefina saker. Det enda som var dåligt var väl att jag var sjuk. Eller jag är sjuk idag också.. Min hals gör så ont och jag har ont i kroppen också. Det som är sjukt bra med denna dagen äääääärrrr..... JAG HAR KÖPT EN NY DATOR. Den laddas just nu, sen behöver den installera massa saker också, så kommer nog inte kunna använda den ikväll... ÅH vad jag är glad.
 

omg

 

Minijul med frändos

I fredags, efter jag hade haft julavslutning ( JAG HAR JULLOV OMG ), så träffades jag och några vänner för att laga tacos och byta julklappar, precis som vi gjorde förra året. Det var mysigt, och jag fick det jag ville ha (bra ju), PLUS två godisar till! Har ni förresten sett en sån kexchoklad innan? Är den ny? Har aldrig sett någon sån.. (den va god)

BLOGGMAIL

Åh, är så sjukt dålig på att kolla min bloggmail. Hade sjukt många mail att kolla igenom när jag loggade in haha.. Det var främst bara svar på kommentarer och så, en av dom var riktigt kul att läsa! 
 

Outfit

- Linne: H&M - Skärp: vet inte - Kjol: Ebay (länk) - Strumpor: Lindex

Christmas tag

 
Alexandra utmanade mig att göra "Christmas tag", men jag har inte haft orken eller tiden förens nu, så här är den.
 
1.Favorit julfilm?
Jag älskar "Grinchen"
2.Favorit julfärg?
Röd ofc
3.Är du upplädd på julafton eller ej?
Brukar fixa som bara den och ha på mig någon fin klänning
4.Om du skulle köpa en julklapp till dig själv vad skulle det vara?
En renovering av mitt rum skulle ju inte sitta fel
5.Öppnar er familj julapparna på morgonen eller kvällen?
De jag får från familjen öppnar vi på morgonen, men sen åker vi ju runt till farmor och mormor och öppnar från dom också.
6.Har ni byggt pepparkakshus?
Nej, det har vi inte gjort på jättelänge
7.Vad ska du göra på jullovet?
Jag ska vila, bara njuta och umgås med vänner
8.Favorit juldoft?
Kanel
9.Favorit julnagellack?
Gillar silver, guld och rött på julen
10.Favorit smink+parfym?
Jag sminkar mig som jag gör året runt, samma med doft haha.
11.Vad är din julönskan?
Att jag får några saker från min önskelista haha
12.Vad måste finnas på julbordet?
KÖTTBULLAR och bröd

NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS

VI HAR EN NY MEDLEM I TCS! Hon heter Amina och bloggar på aminaklaening.blogg.se. Vi kommer att fortsätta som vanligt, men Amina kommer självklart att publicera inlägg på sin egna blogg. Så nu är vi 4 stycken i TCS. Roligt va? :D
P.S. Vi missade ju "Colourful monday" i måndags, vi har kommit fram till att vi har så mycket att göra på måndagar, och vi hinner inte planera, så vi lägger nog till colourful monday i "friday post"! Men denna veckan skippar vi båda inläggen, eftersom vi har inte hunnit planera eller så, men nästa vecka kör vi igång, och då är ju Amina med också!
 

Trött

Urrhhhggghhh. Sååå trött jag har varit denna veckan. Har gått å lagt mig mycket tidigare än vanligt, men ändå varit trött. Är trött på att vara trött. På lovet ska jag minsann sova ut! Har ju avslutning på fredag, efter det ska jag fira lite minijul med mina frändos. Kommer sakna alla mina vänner över lovet, menmen.. Haha, sååååå onödigt inlägg, men jag ville bara berätta varför jag bloggat så dåligt på sista tiden, ska försöka få igång bloggningen på lovet igen.
 

Ebay-tips

Låt mig presentera min kompis Ebay. Ebay är världens bästa, och ofta pålitlig. För någon vecka sedan beställde jag så sjukt mycket från Ebay, för ungefär 400 kronor (det var många grejer, men ebay är såhäääär billigt). Beställde bl.a. en sånhär, den i grön. Den var huuur mysig som helst och färgen var heelt underbar! Ska fixa några bilder på den någon dag.. -vill beställa en vit också eftersom den var så fin, men kan inte handla mer nu buhu-
LÄÄÄÄNK

Dagens

 

Idag säger vi grattis till

Idag fyller vår kära TCS-medlem 13 åååårrr! Grattis Alexandra, hoppas att din födelsedag blir bäääääst. Nu säger vi grattis, okok?
 

mys

Vi kör på ett litet snabbt inlägg nu, innan jag stänger av datorn för att sova lite. Igår träffade jag Jennie, Molly och Alma vid fem-tiden. På kvällen sen så umgicks vi med flera och kom hem vid kvart över elva/halv tolv. Vi somnade vid typ ett, vaknade halv tio, pratade och hade de bra. Har haft två superroliga dagar med mina gubbs.
 

Friday post - The colour squad #4

http://aminaklaening.blogg.se/ http://aminaklaening.blogg.se/ http://aminaklaening.blogg.se/

hemåt

Ska strax cykla hem från skolan. Hem och plugga blir det! Har ett stort biologiprov imorgon ju


Dålig kombo

Alltså skolan + vinter är ingen bra kombo, alls. Man slutar huuuur sent som helst i skolan varje dag och är inte hemma förens typ 20 minuter efter det.. Då är det typ redan kolsvart ute, så man kan inte ta några som helst bilder.
Jag är inget fan utav vinter, det ända som är bra är julen typ. och allt julgodis. och alla mysiga lampor. och mellandagsrean.
Vad gillar ni/ogillar ni med vintern?
 

Colourful monday - The colour squad - #4

 
 
 

Hårfärg

Jag kom på att jag helt glömt bort att jag numera går runt med rosa hår. Eller typ rosa, skiftat i gult och orange haha. Mitt hår ville inte blekas mer så vi la i färgen och det fick bli som det blev liksom. Men jag gillar det, det är bara jobbigt när andra påpekar det, heh. Nu ska jag strax börja plugga på mitt NOprov jag har på fredag, fast jag skulle behöva sova så jag kanske somnar istället...
 

Mini mini

För någon vecka sedan fick jag syn på dessa små söta saker! Jag ÄLSKAR tictac. nomnoomnom. Och så hittar jag små små små mini tictacs ♥♥♥♥♥♥ Blev kär. Ih så söta

Friday post - The colour squad #3

veckans wanties: randig - vit
 

Dagen i smått

vakna - cykla - svenska - slöjd - måla - springa - skriva - spanska - le - äta mat - SO - prata - skriva - prata - engelska - macbook - filmredigering - känna sig pro - sluta skolan - cykla till Molly - äta mellanmål - filma in filmer - redigera filmer - musik - skratt - skratt - skratt - cykla hem - kramas - äta mat - kolla tv. Nu blir det Grey's Anatomy, någon som ska kolla?
 

TIPS - Now You See Me

I förrgår såg jag en superbra film! Såg trailern när den precis kom ut, sen påminnde min kompis mig om att den finns ute på swefilmer. Så jag tittade på den och den var seriöst superdupermegabra! Ni borde verkligen se den, trailern finns nedanför

Colourful monday - The colour squad - #3

 

Julbak

För en vecka sedan åkte jag och familjen till mormor och morfar och bakade pepparkakor! Det gör vi varje år. Det är så mysigt, vi lyssnar alltid på samma julskiva (har ingen aning om vad den heter, med den är med Carola). När vi har bakat pepparkakor, jag har bakat lussekatter hos farmor (som jag gjorde i fredags) och julpyntat mitt rum, då känns det som att julen är nära

1 DECEMBER

Idag. Är. Det. December. Jag ska strax städa mitt rum och sen sätta upp lite julsaker. Brukar redan ha det gjort vid denna tiden på  året, men jaq har inte orkat haha..